Malina-Kokos Panacota
								Sastojci:
-500 ml vode
– 2 žlice želatine
– 1/2 vrećice Bolero kokosa
– 500 mg jogurta
– 500 mg light vrhnja
– Svježe maline
Priprema:
- Otopiti jednu žlicu želatine u vodi
 - Skuhati želatinu i ostavite 2 minute
 - Ulijte smjesu u čašu i pažljivo dodajte maline.
 - Stavite u hladnjak i ostavite dok ne slegne. Kako bi se postigao efekt, čaša treba biti postavljena koso u hladnjak.
 - S jogurtom mješajte kremu dok se ne zgusne.
 - Ponovite korake 1 i 2 s drugom žlicom žlice želatine i dodajte Bolero kokos u smjesu.
 - Kada se prva smjesa ohladi, izvadite čaše iz hladnjaka i dodajte kokos smjesu.
 - Poslužite i uživajte
 
Naravno, možete odabrati bilo koji drugi okus po vašoj želji.