fbpx

Malina-Kokos Panacota

Malina-kokos panacota

Sastojci:

-500 ml vode

– 2 žlice želatine

– 1/2 vrećice Bolero kokosa

– 500 mg jogurta

– 500 mg light vrhnja

– Svježe maline

 

Priprema:

  1. Otopiti jednu žlicu želatine u vodi
  2. Skuhati želatinu i ostavite 2 minute
  3. Ulijte smjesu u čašu i pažljivo dodajte maline.
  4. Stavite u hladnjak i ostavite dok ne slegne. Kako bi se postigao efekt, čaša treba biti postavljena koso u hladnjak.
  5. S jogurtom mješajte kremu dok se ne zgusne.
  6. Ponovite korake 1 i 2 s drugom žlicom žlice želatine i dodajte Bolero kokos u smjesu.
  7. Kada se prva smjesa ohladi, izvadite čaše iz hladnjaka i dodajte kokos smjesu.
  8. Poslužite i uživajte

Naravno, možete odabrati bilo koji drugi okus po vašoj želji.

IZBORNIK