Zanimljivosti

ZNATE LI NA KOLIKO RAZLIČITIH NAČINA MOŽETE KORISTITI BOLERO? DOPUSTITE DA VAM UKRATKO POJASNIMO!

Bolero je dobro poznat kao instant napitak, ali tu se priča ne završava. Bolero je puno više od instant napitka! Postoji puno načina na koje ga možete koristiti, a mi vam dajemo primjere.

U nekoliko sekundi stvorite svoje bezalkoholno piće ili osvježenje dodavanjem Bolera mineralnoj vodi, vodi iz slavine, izvorskoj vodi, flaširanoj vodi, itd.

U hladnom zimskom periodu pomiješajte ga s vrućom vodom i dobit ćete savršenu šalicu čaja s aromom – limunske trave, borovnice i đumbir (nama su najbolji izbor). Bolero ledeni čaj s vrućom vodom čini savršen čaj sam po sebi (okus limun, breskva, marakuje).

Bolero se također dobro slaže s mliječnim proizvodima, mlijekom, pa čak i jogurtom. Npr. za djecu možete pripremiti milk shake, smoothie, slushies ili možda žele bombone, slatke kokice.

Za goste ili za vas same imamo razne okuse za koktele poput mojita, red sangrie, pina colade u koju dodate puno leda i voća. Možete kreirati nova party pića, koktele ili napraviti svoje kockice leda sa okusom.

Kad osjetite da vam treba energija prije ili nakon napornog vježbanja, noćne smjene ili zabave naš energy pojačava energiju dok vam sport izotonični sportski napitak pomaže da se rehidrirate i vratite elektrolitnu ravnotežu.

Na kraju, nemojmo razgovarati samo o pićima, već i hrani, možete ispeći palačinke, muffine s Bolerom ili napraviti voćno osvježenje, sladoled, puding.

Vidite li koliko je univerzalan? I još nešto, to nije sve.. vaša mašta i kreativnost mogu donijeti nove načine korištenja naših proizvoda, a sa 78 ukusa na paleti broj mogućnosti je zaista neograničen.

Idite i istražite Bolero na način na koji nikad niste radili!

https://www.youtube.com/channel/UC5VkHkfy5cfTza_HsWgKfvA

p.s. javite nam povratno svoja iskustva na mail: info@bolerodrinks.com.hr

Odgovori