O Dijabetesu

Prezentacija Bolero sokova u Zagrebačkoj udruzi dijabetičara

Dijebetes i Bolero sokovi

Dana 08.02. 2018 s početkom u 16.00 sati, u prostorijama Zagrebačkog dijabetičkog društva, održana je prezentacija Bolero napitaka.
Cilj prezentacije bio je predočiti članovima udruge Bolero proizvode i upoznati ih s mogućnostima primjene u svakodnevnom životu.
S obzirom kako dijabetes nalaže strogu selekciju konzumacije hrane i pića, ljudi oboljeli od ove bolesti često se susreću sa ograničenjima u izboru onoga što će unijeti u svoj organizam. Najteže im je kod unosa tekućine jer izuzev vode i čajeva gotovo ništa drugo ne smije se naći na njihovom meniju.
S obzirom da Bolero instant napitci ne sadrže šećer, idealan su izbor za osobe oboljele od dijabetesa zato što ih mogu konzumirati u bilo koje doba dana i u neograničenim količinama u čak 56 različitih okusa.

Razina šećera u krvi prije i nakon konzumacije Bolero sokova

Na prezentaciji se okupilo 30-ak starijih članova udruge uglavnom sa dijabetesom TIP 2. Okupljeni su degustirali nekoliko okusa, svima su podijeljeni uzorci, a vrhunac zbivanja dogodio se kada se dopredsjednik udruge podvrgnuo testiranju. Naime, on je izmjerio šećer u krvi prije konzumacije Bolero napitka te opet 20-ak minuta nakon konzumacije. Rezultat je bio 7.1 prije odnosno 6,3 poslije što znači da unos Bolera uopće nije utjecao na povećanje razine glukoze u krvi, već kao što se može primijetiti vrijednost je čak bila i nešto niža.
Svi članovi su bili oduševljeni okusom i izborom sokova te vrlo pristupačnom cijenom. Mnogi su izjavili kako je to konačno sok koji mogu konzumirati bez straha jer nažalost jedino što su do sada pili su voda ili čaj.
Također, svakako će sokove preporučiti članovima obitelji jer osim što ne sadrži šećer, Bolero ne sadrži niti gluten konzervans, alergene, umjetne boje i arome te je GMO free i svakako su bolji izbor od ostalih napitaka kojima je preplavljeno tržište.

Zahvaljujemo svim članovima udruge, posebno njenom vodstvu i nadamo se kako ćemo i ubuduće uspješno surađivati!

 

Odgovori