SASTOJCI ZA BISKVIT:
6 žlica pšeničnog brašna
1 ½ vrećica Bolero okus jagode
6 jaja
1/2 vrećice praška za pecivo
POSTUPAK
- Žumanjke zajedno sa Bolerom izmiksati pjenasto.
- Dodati brašno, prašak za pecivo, te sve sjediniti.
- Prethodno čvrsto izlupane bjelanjke umiješati u smjesu od žumanjaka.
- Pećnicu zagrijati na 180°C te u obloženi kalup uliti smjesu i peći 20-tak minuta (dok ne postane zlatno smeđe boje)
- Biskvit ostaviti da se ohladi pa ga prerezati na 2 kore
SASTOJCI ZA KREMU:
15 dkg maslaca
1 ½ vrećice Bolero okus jagode
3 vrećice pudinga od vanilije
1 l mlijeka
1/2 kg svježih jagoda
POSTUPAK
- Pomiješati prašak za puding sa Bolerom te skuhati u 1l mlijeka
- Otopljeni maslac umiješati u kuhani puding
PRIPREMA
Staviti u kalup prvi biskvit zatim namazati kremom (po želji dodati narezane svježe jagode), pokriti sa drugom polovicom biskvita te namazati sa ostatkom kreme. Na vrh dodati svježe jagode (po želji možete pripremiti preljev od želatine).
Uživajte!