Zanimljivosti

Bolero Adria d.o.o. & SanaGravida

Trudnoća je stanje (drugo stanje – Graviditet) u kojem se razvija novi život, ali istovremeno i žensko tijelo prolazi kroz velike promjene da bi moglo bebi dati što treba za rast.
Vježbanjem u trudnoći, smanjuje se rizik od bolova i grčeva u nogama, leđima, rad metabolizma, povećava se kvaliteta sna, snaga muskulature tijela što na kraju omogućava ženi da bolje podnese porod te da se nakon njega brže oporavi te vježbanjem smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa. Povećava se potreba za tekućinom u trudnoći, te bi rebalo tijekom dana popiti najmanje 2 litre tekućine. No, pritom je svakako važno paziti i što trudnica unosi od tekućine. Bolero Adria d.o.o. u svojoj ponudi ima Bolero instant napitke koji su bez šećera, glutena, konzervansa, alergena, zaslađeni steviom te dolaze u 66 okusa.
Sana Gravida
nudi tečajeve, savjetovanje o trudnoći, novorođenčetu te vježbanje u grupama i individualno za trudnice i žene svih dobi te ujedno svojim klijentima predstavljaju Bolero instant napitke kao zdraviji napitak koji trudnice mogu konzumirati tijekom cijele trudnoće jer ne podižu razinu šećera u krvi. Također ih mogu upotrebljavati i u pripremi hrane, kolača, smoothia i slično.

Odgovori