Sastojci:
250g zobenih pahuljica
2 velike žlice maslaca od kikirikija
2 velike žlice kokosovog ulja
2 jaja
2 male žlice Bolero okus cimet
1 šalica nasjeckanih oraha
1 puding od čokolade
2 velike žlice kakaa
2 male žlice Bolero okus šljiva
1 šalica nasjeckanih oraha
kompot od šljiva
Postupak:
-u zdjeli pomiješati zobene pahuljice, jaja, maslac, ulje, Bolero te orahe. Veći dio smjese utisnuti u pekač (ostatak ostaviti sa strane za posipanje na kraju)
-skuhati puding prema uputi na pakiranju (preporuka: puding kuhati na rižinom mlijeku), dodati kakao, Bolero i orahe te preliti preko smjese koju smo utisnuli u pekač
-poslagati polovice šljiva po pudingu te posipati ostatak smjese (po želji dodati malo Bolera okus cimet).
-peći 20-ak minuta na 180°C.