fbpx

ŠTO JE BOLERO?

Upoznajte Bolero instant napitke

Bolero instant napitci su ukusan i zdraviji izbor, BEZ šećera, konzervansa i glutena, sadrže steviu i prirodne arome! Imaju tek par kalorija te NE sadrže umjetne boje. 100% dnevna doza VITAMINA C!

LEPEZA OKUSA

Bolero napitci dolaze u čak 78 okusa. Imamo čak i krastavce.

PRAKTIČNO PAKIRANJE

Bez mjerkanja dozerom. Samo uspite sadržaj vrećice u bocu.

100% C

Bolero napitci sadrže 100% dnevnih potreba za vitaminom C.

SAMO PRIRODNO

Ovdje nećete naći umjetne boje ili arome. Koristimo prirodne zaslađivače i arome.

LEPEZA OKUSA

Bolero napitci dolaze u čak 78 okusa. Imamo čak i krastavce.

COOL PAKIRANJE

Bez mjerkanja dozerom. Samo uspite sadržaj vrećice u bocu.

100% C

Bolero napitci sadrže 100% dnevnih potreba za vitaminom C.

SAMO PRIRODNO

Bez umjetnih boja ili aroma. Koristimo steviu i prirodne arome.

BOLERO CLASSIC

Svaka vrećica teži 9g i dovoljna je za pripremu 1,5 – 2,5 litara soka ovisno o vašoj želji za intenzivnošću. Ove male vrećice vrlo su pogodne za nošenje bilo kamo, a priprema je jednostavna – samo dodajte 1,5 – 2,5 l hladne vode i promiješajte.

BOLERO STICKS KUTIJICE

Bolero Sticks kutijice sadrže po 12 vrećica za pripremu 0,5 – 1 litre soka ovisno o vašoj želji za intenzivnošću okusa.

BOLERO IZOTONIK SPORT

Preporuča se za korištenje kod intenzivne tjelesne aktivnosti i dehidracije. Bolero izotonik sport je brzi izvor energije, ugljikohidrata, mineralnih soli i vitamina, pobjeđuje dehidraciju i umor te pospješuje ravnotežu elektrolita u organizmu. Jedna vrećica dovoljna je za pripremu 1,5 litre napitka. Okus naranče.

BOLERO ENERGY DRINK

Bolero Energy drink posebno je pogodan za osobe koje mentalno i fizički žele postići više. Ima učinak energetskog napitka. Jedna vrećica dovoljna je za pripremu 250ml napitka.

Kome su namijenjeni Bolero napitci?

Bolero napitke odabiru svi koji brinu o svojem zdravlju i žive zdravim načinom života. Također, prikladni su za dijabetičare kao i osobe intolerantne na gluten i laktozu. Bolero napitke odabiru i sportaši koji paze na unos kalorija i nizak unos ugljikohidrata! Također, oduševite svoju djecu fantastičnim okusima pa je Bolero izvrstan odabir i za najmlađe jer ćete  im bezbrižno dati napitak bez šećera. U konačnici, uz Bolero napitke lakše ćete doći do unosa preporučene 2 litre tekućine na dan.

Kako konzumirati Bolero napitke?

Osim klasično, kao napitak, Bolero možete koristiti u nizu različitih recepata. Bolero svojim okusom daje posebnu aromu kolačima, sladoledima, muffinima, pudinzima, smoothiejima i drugim slasticama. Bolero napitke možete piti, klasično, umiješane u hladnu vodu, ali izvrsni su umiješani i u toplu vodu – umjesto čaja i toplih napitaka. Naši kupci javili su da su jagoda, malina, limun, breskva i borovnica odlični u toploj varijanti.

Ako radite milk shake, u mlijeko uz kockice leda ubacite Bolero. Uz Bolero okuse, vaš će milk shake svaki dan imati različit, vrhunski okus. Nema šanse da će vam ovi napitci dosaditi!

Bolero možete i zalediti pa ćete dobiti super zdrave voćne sladolede kojima ćete razveseliti najmlađe članove obitelji jer ćete im dati sladoled koji ne podiže šećer niti kvari zube. Najjednostavnije, Bolero prah umiješajte u svoj posni sir i pred sobom ćete imati proteinsku večeru obogaćenu vašim najdražim okusima. Preporučujemo šumsko voće, ananas, crni ribiz, ali sigurni smo da ni s drugim okusima nećete pogriješiti. Bolero napitak – za one koji uživaju u životu, ali paze na svoje zdravlje!

Gdje kupiti Bolero napitke?

Bolero napitke možete kupiti narudžbom preko službene stranice Bolero Drinks Hrvatska, kod ovlaštenog uvoznika za Bolero napitke za Republiku Hrvatsku. Narudžbe se dostavljaju na vašu kućnu adresu.

IZBORNIK