Sastojci za biskvit:
2 jaja
1 žlica Bolero okus vanilije
1 šalica mlijeka (2dcl)
2 žlice maslinovog ulja
1 i pol šalica pirovog integralnog brašna
1 prašak za pecivo
prstohvat soli
šaka krupno sjeckanih badema

šaka šumskog voća (zamrznutog)

Postupak:

Sve dobro promiješati i izliti u manji pleh za kolače koji je prethodno nauljen i posut brašnom. Biskvit posuti zamrznutim šumskim voćem.

 

Sastojci za kremu:
1 puding okus vanilija
200dcl mlijeka
200dcl vode
1 žlica Bolero okus kokos
Postupak:

Puding skuhati i u kuhani puding staviti žlicu Bolera te dodati jednu mjericu wheya okus keksi (po želji)

Sastojci za preljev:
250g šumskog voća

1 žličica Bolero okus šumskog voća
Postupak:
Kuhati šumsko voće na malo vode sa Bolerom dok voda ne ispari




Na pečeni biskvit izliti kremu, ravnomjerno rasporediti. Na kremu dodati preljev te ukrasiti sa listićima badema po želji. Ostaviti 2-3 sata u frižideru da se stisne.