Sastojci:

🍒380g brašna
🍒250g maslaca
🍒 2 žlice jabučnog octa
🍒 prstohvat soli
🍒 2 žlice kokosovog ulja
🍒 1 jaje
🍒50ml vode
🍒 1 mala žlica cimeta
🍒 2 male žlice Bolero okus vanilije

🍒1 puding od vanilije
🍒 300ml mlijeka s aromom vanilije
🍒 1 mala žlica Bolero okus vanilije
🍒 1 jaje

🍒 350g smrznutih višanja
🍒 1 velika žlica Bolero okus višnje
🍒 200ml vode + 1 velika žlica gustina

Postupak:

🍒 U zdjeli ili blenderu pomiješati brašno, Bolero, cimet. Dodati maslac narezan na kockice i kokosovo ulje. Dobro povezati smjesu, dodati jaje i vodu. Smjesu podijeliti na dva dijela. Prvi dio staviti u hladnjak, a drugi razvaljati na veličinu kalupa, utisnuti i oblikovati rubove.

🍒 Skuhati puding prema uputi na pakiranju, dodati Bolero i kada se ohladi umiksati jaje te preliti preko kore.

🍒 Kuhati višnje s malo vode dok se ne otope te dodati ostatak vode pomiješan da bolerom i gustinom. Kuhati dok se ne zgusne. Ostaviti da se malo ohladi i uliti u kalup.

🍒 Ostatak tijesta razvaljati, utisnuti oblik kalupa koji želite, staviti na koru i oblikovati rubove.

🍒 Peći 35-40°C minuta na 170°C.