Hrskavi izvana, mekani iznutra! 
SASTOJCI:
➡️ 125g brašna (integralno, pirovo, zobeno i sl)
➡️ 150g zobenih pahuljica (krupni tip)
➡️ 2 jaja
➡️ 1/2 praška za pecivo, prstohvat soli
➡️1/2 Bolera okus brusnice koji će nam zamijeniti šećer 
➡️ 120g maslaca
➡️ 50g kokosovog ulja
➡️ 120g suhih brusnica
➡️120g indijskog oraha 
POSTUPAK:
Na tavi ili u pećnici lagano prepecite indijske oraščiće dok ne puste aromu. 
U posudi izmiksajte jaja, omekšali maslac i kokosovo ulje. U drugoj posudi pomiješajte
brašno, Bolero, sol, prašak za pecivo, zobene, brusnice i nasjeckane indijske oraščiće. 
Pomiješajte obje posude te dobivenu smjesu ostavite u hladnjaku barem 30 minuta.  Smjesa
bi trebala biti lagano ljepljiva. Rukom namočenom u vodu (kako vam se smjesa nebi ljepila
za ruke) oblikujte keksiće te ih rasporedite na papir za pečenje. Ostavite dovoljno mjesta
između njih jer će se prilikom pečenja raširiti.  Kekse pecite 10 minuta u prethodno zagrijanoj
pećnici na 170°C