Kora:
➡️150g keksa bez šećera
➡️50g zobenih pahuljica
➡️70g kokosovog ulja
➡️1 žličica Bolera od vanilije
Krema:
➡️750g posnog ili svježeg sira
➡️3 jaja
➡️3 žličice bolera od vanilije
➡️3 velike žlice maslaca od kikirikija
➡️100g tamne čokolade
Postupak:
➡️Samljeti kekse te dodati zobene pahuljice, Bolero od vanilije i rastopljeno
kokosovo ulje. Pomiješati i utisnuti u kalup. Staviti u pećnicu 10 minuta na 200°C.
➡️Pomiješati sir, Bolero od vanilije i jaja, te manji dio smjese odvojiti u drugu
posudu i pomiješati sa otopljenom čokoladom. U veći dio smjese umiješati maslac
od kikirikija.
➡️Na koru staviti kremu sa maslacem od kikirikija i preko čokoladnu kremu. Peći
30 minuta na 170°C.
Ostaviti da se ohladi minimalno 3 sata u hladnjaku!